Verslag Pizza Souper

Op November 17, 2014, in Activiteiten, door Larre

Na de thuiswedstrijd tegen Pepinster organiseerde de Fanclub het jaarlijkse etentje voor de fans met de spelers, dit jaar werd er gekozen voor een pizza souper.
Er waren verschillende soorten pizza en een dessertenbuffet voorzien.
Toen alle spelers proper gewassen waren en na de speech van voorzitter Tom van de Fanclub, kon de aanval op de pizza’s worden ingezet.
Ondertussen kwamen onze cheerleaders van Heat Entertainment Team rond met tombola lotjes aangezien de Fanclub voor enkele fantastische tombolaprijzen had gezorgd. Dankzij de sympathieke blik van onze cheerleaders werden de lotjes massaal aangekocht.
Onze spelers offerden zich op om een praatje te slaan met de fans, handtekeningen uit te delen en natuurlijk mee op de selfies te staan van de supporters.
Na het dessertenbuffet was het tijd voor de tombola, het waren de spelers die de prijzen uitreikten.
De prijzen werden een voor een opgehaald en dan was het tijd voor de hoofdprijs, een fiets aangeboden door de firma Sip-Well. De hoofdprijs werd eerst gewonnen door een lid van de fanclub, maar aangezien deze reeds eerder in de prijzen gevallen was, stelde hij voor om een nieuw nummer te trekken, ook het tweede nummer werd een maat voor niets aangezien de gelukkige reeds naar huis vertrokken was. Drie keer is scheepsrecht zeker, dus bij de derde poging kon de hoofdprijs eindelijk opgehaald worden bij de spelers.

  • Goed Gedrukt
  • Comexas Seafreight

Reageer hier