De speeldata van de 2e competitieronde (thuismatchen) zijn gekend.
Dank aan onze spelers, coaches en technische staf, want we staan op de 2e plaats in de Scooore!League. Deelname aan de hoogste poule van de tweede ronde – en aan de play-offs – is daarmee een feit!

In deze tweede competitieronde staan alvast 5 aantrekkelijke thuiswedstrijden op het menu:

Vrij 13/03/15 20:30 Port of Antwerp Giants Proximus Spirou Charleroi
Vrij 27/03/15 20:30 Port of Antwerp Giants BC Telenet Oostende
Za 11/04/15 20:30 Port of Antwerp Giants Hubo Limburg United
Zo 26/04/15 15:00 Port of Antwerp Giants Belfius Mons-Hainaut
Wo 29/04/15 20:30 Port of Antwerp Giants Okapi Aalstar
(met licht voorbehoud voor de tegenstander van 13/03: er is immers een kleine kans dat Pepinster alsnog de plaats inneemt van Charleroi)

Voor deze 5 spektakelmatchen kun je een speciaal abonnement nemen tegen de democratische prijs van € 60,00. Hiervoor volstaat het om dit bedrag te storten op rekening BE71 0012 5780 5969 van Antwerp Giants (met vermelding “abonnement 2e ronde”).

Het spreekt vanzelf dat de HUIDIGE abonnees helemaal niets hoeven te doen. Deze wedstrijden zijn inbegrepen in hun abonnement!

 • Comexas Seafreight
 • Van Bouwel

Eén Reactie

 1. Eigenlijk is het wel zielig om te zien : zoals reeds meerdere jaren vangen we het seizoen goed aan : na de oefenwedstrijden en deel 1 van de competitie staan we op de tweede plaats.
  Maar hoe naief kan je als ploeg zijn : 1 speler raakt gekwetst ( Pearson ) en de hele ploeg zakt als een pudding in elkaar.
  En men besluit om ( in money time ! ) geen medical joker te nemen : de andere spelers zullen wel wat harder werken.
  De Thaey doet wat hij kan maar je kan niet verwachten dat hij elke match 22 punten zal maken !
  Het probleem zit elders :
  – wanneer gaat de ploeg eens vrijworpen leren nemen ? Hoeveel matchen hebben we dit seizoen al verloren met 6 punten of minder? Als we onze vrijworpen zouden omzetten zoals een gewone ploeg hadden we minstens 5 matchen meer gewonnen en zag het klassement er veel vrolijker uit. Mwema die 0 op 5 “presteert” tegen Hubo Limburg en Kane die 4 op 9 presteert gisteren tegen Charleroi : dat kan toch niet ; zeker niet voor een guard.
  – Kan er iemand eens aan Kane uitleggen dat basketbal een ploegsport is: zijn geknoei in shotkeuze tegen Hubo Limburg irriteerde zelfs de fanclub en abonnees
  – De jeugdwerking van Antwerp Giants is fantstisch maar wat zijn we er mee. Hoeveel tijd, moeite en geld kost dat? Hoeveel ex-Giants spelen nu in andere ploegen in eerste of tweede klasse of in het buitenland? Waar ze dan doorbreken : Zie Hubo Limburg en de 2 Amerikaanse sterspelers daar. Ik vrees dat Marchant hetzelfde is : eeuwige belofte in Antwerp en doorbreken bij een andere club?

  Wat we nodig hebben is een goede aankoper : jonge – en dus buitenlandse – talenten vinden en hier verder moeten laten uitgroeien. Kan die aankopen van Aalst niet bij Antwerp Giants beginnen ?

Reageer hier