Slovenia Day 2

Op September 5, 2013, in Belgian Lions, door Cédric

Gameday! Eerste taak van de dag was het Belgian House echt Belgisch te maken. Decoratie materiaal was meegebracht vanuit België. Slingers en ballonnen in onze driekleur, vlaggen, kaarsen, we hadden het allemaal. Daarbij. Had Jacques Ledure,, teammanager van onze Lions een heuse promotie banner bij, de officiële ploegfoto, 4 op 3.

Voor de trouwste fans werd trouwens nog voorzien in drank en eetbonnen, 2 van elk voor elke dag van ons verblijf. Een geapprecieerd gebaar.

De rest van de dag het rustig aan gehouden (de vorige nacht was zwaar).

Om 1600 allen tezamen naar de arena vertrokken, maar de klassieke problemen doken weer snel op. Trommels mochten ineens niet meer binnen, megafoons ook niet, …. Gezever dus. Gelukkig hadden we een geschreven toestemming en loste het probleem zich wel op, dachten we. Tijdens de wedstrijd kwamen ze ons vragen te stoppen met de megafoons….het stoorde de televisie commentatoren….op dat moment denk je….wtf. Maar bon, de match is bezig dus niet te veel zeveren, ,pak ze maar mee.

De wedstrijd zelf….tja, altijd voorgestaan en het de laatste seconden uit handen geven….leergeld zeker. We gaan er geen boom over opzetten.

Ze hebben geweten dat de Belgische fans er waren!

Na de wedstrijd de avond afgesloten in ons Belgisch huisje met gratis bier en pizza, wat moet een supporter meer.

Op naar Duitsland….to be continued.

  • Van Bouwel
  • Heavy

Reageer hier