Dat was het dan weer, de 4de editie van het befaamde supporterstoernooi.

Onze troepen openden om half 11 ‘s ochtends met een klinkende zege tegen de zeekapiteins van Oostende. Anderhalf uur later veegden we de vloer met de sympathieke beren uit Leuven.

2 uur pauze voor ons team volgde, en daarin zagen we een sterk Pepinster zijn eerste wedstrijden overtuigend winnen. We wisten wat ons te doen stond, maar spijtig genoeg bleek de bank van Les Pepins fysiek net iets atletischer.

De finale was buiten bereik, zodoende hebben we onze 4de en laatste wedstrijd tegen Okapi 2 aangevangen met iedereen op een andere positie. Uw kapitein, gewoon van onder het kot te schuifelen, was point guard van dienst…hilariteit alom. Een kleine nederlaag was het resultaat, maar dat kon de pret niet meer drukken.

De vijfde plaats op tien ploegen was het resultaat. Iedereen was zeer tevreden met het toernooi, aangezien de sportiviteit en de samenhang onder alle supporters weer primeerde.

 

Ik wil hierbij mijn volledige team, de coach en de talloze Giantsfans bedanken voor een zeer gezellige en sportieve dag!

De volgende editie wordt naar alle waarschijnlijkheid gehouden in Charleroi, volgend jaar rond deze tijd. Over 2 jaar is het terug aan Vlaanderen en hebben wij de ambitie om de parking tot bij ons te laten komen.

Na 4 jaar zit de goesting er meer en meer in, zodoende hebben we afgesproken meer en vroeger te trainen en hier en daar wat oefenmatchen te spelen. Daarover meer vanaf augustus!

 

DANK U WEL

Uw kapitein en voor altijd uw vriend

Kevin Verrept

Supp2014

  • Comexas Seafreight
  • Goed Gedrukt

2 Reacties

  1. Goei job, mannen en vrouwen……

  2. Deden we goed 😀

Reageer hier